Dostava robe

Naručenu robu Vam šaljemo odmah po primitku uplate odnosno odobrenoj autorizaciji kreditne kartice ili u roku naznačenom uz svaki odabrani proizvod.
Svi proizvodi ponuđeni u web trgovini su raspoloživi i dostupni te imaju jasnu informaciju o roku isporuke. Ukoliko iz nekog razloga nismo u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni i ovisno o Vašoj želji ponuditi ćemo Vam produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazati narudžbu.
Ukoliko se dogodi da zbog nekog nepredviđenog razloga nismo u mogućnosti isporučiti naručene proizvode, obvezujemo  se izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku od najviše 3 radna dana.
Dostava se obavlja svakim radnim danom, a kupljena roba se na željenu adresu za područje kopnene Hrvatske izvršava u roku od 3 radna dana, a dostava na otoke u Republici Hrvatskoj, koji nisu mostom povezani s kopnom, vrši se 1 do 2 puta tjedno prema rasporedu kurirske službe. Dostava u inozemstvo se vrši prema dogovoru.
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt, a ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostava se vrši samo do ulaza u zgradu.
Za određena područja u Republici Hrvatskoj je dostava potpuno besplatna, a s obzirom da za pojedine vrste robe i za veće udaljenosti dostave to nije moguće, obračunavamo minimalan i realan trošak. Troškovi dostave nisu sadržani u cijeni robe iskazane uz artikl već se pribrajaju ukupnom iznosu u pregledu narudžbe nakon što upišete adresu i broj pošte grada ili mjesta u koji se roba dostavlja. Nakon dovršene i zaključene narudžbe, na e-mail adresu koju navedete prilikom naručivanja, poslati ćemo Vam predračun po kojem se vrši plaćanje. Cijena dostave ovisi o vrsti, volumenu i težini robe te udaljenosti.
Dostavu proizvoda obavljamo se putem logističkih i kurirskih tvrtki te vlastitim dostavnim vozilima.
Prilikom preuzimanja robe, obavezni ste potpisati otpremnicu koju dostavni radnik uzima sa sobom kao dokaz o preuzimanju.
Ukoliko prilikom kupovine, kao način preuzimanja kupljene robe, kupac odaberete osobno preuzimanje robe na našoj adresi, troškovi dostave se ne zaračunavaju.
Kupljenu robu dužni ste prilikom preuzimanja pregledati u prisustvu dostavnog radnika. Ukoliko uočite bilo kakva oštećenja ili druge nedostatke po pitanju kvalitete ili kvantitete, dužni ste ih odmah reklamirati dostavnom radniku i popuniti reklamacijski obrazac koji dostavljač ima uz sebe te odbiti preuzeti pošiljku. Ukoliko ne postupite na ovaj način, naknade reklamacije nećemo moći uvažiti. Neispravna roba će Vam biti zamijenjena ispravnom u najkraćem mogućem roku, a ukoliko to neće biti moguće, u roku od 3 dana ćemo izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
Roba se dostavlja kamionima pa je potrebno na mjestu isporuke omogućiti pristup kamionom. Ukoliko je pristup kamionom nemoguć, molimo Vas da nas o tome obavijestite prilikom narudžbe.
Za eventualne nenamjerne štete i oštećenja koje mogu nastati prilikom dostave robe a odnose se na:
  • propadanje terena i ulaza na posjed (za teška teretna dostavna vozila),
  • oštećenja nastala uslijed preuskih ulaza u posjed i prolaza kroz posjed,
  • oštećenja na robi nastala prilikom pružanja dodatnih usluga na zahtjev kupca (npr. dizanje na krov, balkon i sl.)
ne preuzimamo odgovornost.