EPDM Resitrix

EPDM Resitrix

RESITRIX® EPDM hidroizolacijske membrane s paletom RESITRIX® proizvoda visokih performansi, pružaju pouzdana i dugotrajna rješenja za hidroizolaciju ravnih krovova na postojećim i novim građevinama već više od 35 godina. Mogućnosti primjene su gotovo neograničene. Od balkona, podruma i garaža veličine od 30 m2, do industrijskih objekata većih od 80.000 m2. Kako bi se osigurala optimalna rješenja za svaki projekt, nudimo prilagođena RESITRIX® rješenja za svaki tip krovne konstrukcije, s različitim opcijama ugradnje.

Hidroizolacijska membrana može dobra samo ako je dobar i materijal od kojeg je izrađena. RESITRIX® kombinira prednosti polimerom modificiranog bitumena s odličnim svojstvima EPDM-a. Ova patentirana kombinacija čini RESITRIX® jedinstvenom vodonepropusnom membranom koja je i jednostavna za ugradnju i pouzdana za cijeli život.

Sve varijante RESITRIX® hidroizolacijskih membrana vare se vrućim zrakom i kompatibilne su bitumenu. Sastoje od sloja EPDM sintetičke gume i strukturnog pojačanja od staklene mrežice i površine koja omogućuje visoku adheziju.


Prikaži:
Sortiraj po:

Alutrix 600 (rola=43,20 m2)

je paronepropusna samoljepljiva elastomerna bitumenska traka s aluminijskom folijom i služi kao pa..

0,00kn Bez poreza: 0,00kn

Resitrix SKW (rola=10,00 m2)

 EPDM – samoljepljiva hidroizolacijska traka za ravne i zelene krovove zavariva vrućim zrakomO..

0,00kn Bez poreza: 0,00kn

Resitrix MB (rola=10,00 m2)

 MB  EPDM –hidroizolacijska traka za ravne krovove zavariva vrućim zrakom za mehaničko p..

0,00kn Bez poreza: 0,00kn

Resitrix Primer FG-35 (4,5 kg)

Površinski primer FG 35 se koristi u kombinaciji sa samoljepljivim EPDM trakama Resitrix SKW i SKP.&..

0,00kn Bez poreza: 0,00kn