Privatnost podataka GDPR

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka


Cedrus novo d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresu, poštanski broj, mjesto, državu, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona) u okviru naše internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni (primjerice za prodaju proizvoda i usluga).

Cedrus novo d.o.o. u slučaju registracije kupca, informira sve registrirane kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaše osobne podatke Cedrus novo d.o.o. koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim Hrvatskom Telekomu d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110 Zagreb, u svrhu plaćanja putem T PayWay te na zahtjev ovlaštenih državnih organa.

Svi podaci o registriranim korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Cedrus novo d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Stranice Cedrus novo d.o.o. na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola. SSL zaštitno kodiranje, tehnologija je zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica Cedrus novo d.o.o.

Prilikom plaćanja kreditnim karticama u web trgovini, Kupac broj kreditne kartice i druge podatke upisuje izravno u obrazac pružatelja usluge online plaćanja, koji je sigurnom SSL vezom spojen s našom web trgovinom. Podaci o kreditnim karticama kupaca ne pohranjuju se u sustavu web trgovine te ni na koji način nisu izloženi dohvatu niti neovlaštenom korištenju od strane Cedrus novo d.o.o. ili trećih osoba.

Internetske stranice CEDRUS NOVO sadrže linkove na druge web stranice koje nisu u vlasništvu CEDRUS NOVO. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te CEDRUS NOVO ne preuzima odgovornost za sadržaje tuđih stranica.