Cedrus izolacije

Intenzivni zeleni krov „vrijesak i lavanda“

CIJENA:

U cijenu je uključen PDV. U cijenu nije uključena dostava

Cijene na upit

Poluintenzivni sustav “Vrijesak i lavanda” omogućava sofisticiran dizajn sadnje. Ipak, u usporedbi s intenzivnim zelenim krovom odlikuje se relativno niskim održavanjem i relativno niskim visinama sustava.

Biljna zajednica može biti sastavljena od raznih otpornih trajnica, trava i niskog grmlja, na primjer, majčine dušice, origana ili lavande.

Za ovaj poluintenzivni zeleni krov, koriste se drenažno akumulacijske čašice Floradrain® FD 40-E u kombinaciji s supstratom “Vrijesak i lavanda” koji je specijalno razvijen za ovu biljnu zajednicu da stvori prave uvjete za rast i razvoj bilja.

Floradrain® FD 40-E je idealna podstruktura za zelene krovove, ali se također može koristiti ispod betonskih ploča ili drugih pokrivenih površina koje se mogu pregraditi na siguran i stabilan način.

 

18 People watching this product now!

Intenzivni zeleni krovovi najlakše mogu usporediti s izgradnjom vrta na krovu. Oni su obično multifunkcionalni i pristupačni. Zahtijevaju veće težine i dublje slojeve sustava. Održavanje je redovito i ovisi o pejzažnom dizajnu i odabranom bilju. Sve je moguće izvesti. Od travnjaka, trajnica, grmlja i drveća, a uključuju i druge opcije krajobraza kao što su jezera, pergole i terase.

Karakteristike

  • Ukrasni travnjaci, ljetno cvijeće, zahtjevno žbunje, grmlje i drveće
  • Potrebno je redovito održavanje
  • Visina nadgradnje ovisi o izboru sadnica
  • Težina >150 kg/m²