Cedrus izolacije

Kamenjar

CIJENA:

U cijenu je uključen PDV. U cijenu nije uključena dostava

Cijene na upit

Ekstenzivni zeleni krovovi zahtijevaju biljne zajednice koje dobro podnose sunce, vjetar i sušu. Sistemska nadgradnja tipa “Kamenjar” vodeći je tip ekstenzivnog zelenog krova sa sofisticiranim dizajnom i individualnim karakterom. Sustav ima minimalnu debljinu od 70 mm, a vegetacija se sastoji od raznih vrsta koje dugo cvatu i stvaraju različite vizure tokom vegetacijskog perioda.

Voda i hranjive tvari se uglavnom skupljaju prirodnim procesom. Oborine se skupljaju u akumulacijske čašice Floradrain®,a korijen dobiva vlagu difuzijom. Voda se također akumulira u zaštitnoj prostirci. Višak vode, odvodi se sustavom Floradrain® elemenata.

Sedumi i druge trajnice služe u prvom redu kao pokrivači tla. Vegetacija tipa “Kamenjar” dobiva se zakorjenjivanjem kuglastih biljaka. Ručna sadnja osigurava individualni krajobrazni dizajn.

 

14 People watching this product now!

Opis proizvoda

Ekstenzivni zeleni krovovi su ekološka alternativa konvencionalnim površinskim zaštitama krova, kao što je npr. šljunak. Lagani su i imaju malu visinu. Za ekstenzivni zeleni krov se koriste provjerene biljne skupine koji se mogu nositi s uvjetima na krovnim površinama kao što su sunce, vjetar, suša, itd. Ekstenzivni zeleni krov zahtijeva samo malo održavanje. Jedna do dvije kontrole godišnje su sasvim dovoljne. Ova vrsta zelenog krova je također pogodna i za kose krovove.

Ne zahtijevaju dodatno navodnjavanje.

Ugradbena visina je 10-20 cm

Težina: 50-150 kg/m²

Dokumenti za preuzimanje