Cedrus izolacije

Parkirališta s ZinCo Protectodrain® sustavom

CIJENA:

U cijenu je uključen PDV. U cijenu nije uključena dostava

Cijene na upit

Sustav “Krovni vrt” također može biti izveden i na krovu podzemne garaže. Ipak, zbog dobre pristupačnosti i visoke nosivost krova, to je više praktičan za korištenje kao stabilan i siguran zeleni krov koji ima kolni pristup.

ZinCo Protectodrain® je posebno projektiran za primjenu na krovu podzemne garaže. Dizajniran da izdrži teške terete i dinamičke sile, te je savršena baza za razne prolaze i prilaze. Postoje brojne mogućnosti koje uključuju sve, od parkirališta, protupožarnih cesta, igrališta s armiranim travnjakom i površina za asfaltiranje.

Protectodrain® drenažni elementi s gumenom zaštitom s donje strane,štite hidroizolaciju protiv svih vrsta mehaničkog stresa tijekom izgradnje i nakon toga. Istovremeno, osiguravaju sigurnu drenažu viška vode. U kombinaciji s Zincolit®-om i drugim vrstama sistemskih supstrata, ovaj sustav nudi široku paletu mogućnosti za sadnju i dizajn.

12 People watching this product now!

Intenzivni zeleni krovovi najlakše mogu usporediti s izgradnjom vrta na krovu. Oni su obično multifunkcionalni i pristupačni. Zahtijevaju veće težine i dublje slojeve sustava. Održavanje je redovito i ovisi o pejzažnom dizajnu i odabranom bilju. Sve je moguće izvesti. Od travnjaka, trajnica, grmlja i drveća, a uključuju i druge opcije krajobraza kao što su jezera, pergole i terase.

Karakteristike

  • Ukrasni travnjaci, ljetno cvijeće, zahtjevno žbunje, grmlje i drveće
  • Potrebno je redovito održavanje
  • Visina nadgradnje ovisi o izboru sadnica
  • Težina >150 kg/m²