Cedrus izolacije

Sedum tepih

CIJENA:

U cijenu je uključen PDV. U cijenu nije uključena dostava

Cijene na upit

“Sedum tepih” je standardna nadgradnja za ekstenzivne zelene krovove. To je plitki i lagani tip zelenog krova s atraktivnim “povratak prirodi” izgledom, koji zahtijeva malo održavanja krova.

Floradrain® FD 25-E je drenažni i akumulacijski elemenat za taj sustav. On ima potrebnu otpornost na pritisak, nizak profil, malu težinu i prohodan je. Dokazano je da vrsta Sedum, u kombinaciji s prilagođenom nadgradnjom i supstratom, jamči trajno zeleni krov. Sustav “Sedum tepih” je posebno pogodan za velike zelene krove, a niskorastuće biljne zajednice otporne su na vjetar i na smrzavanje.

Glavno vrijeme cvjetanja je rano ljeto s dominantnim žutim, crvenim i bijelim cvjetovima. Tijekom godine “Sedum tepih” prošaran je bojama biljaka u raznim nijansama. U jesen osobito dominiraju crvene nijanse i lijepa su promjena izgleda zelenog krova.

21 People watching this product now!

Ekstenzivni zeleni krovovi su ekološka alternativa konvencionalnim površinskim zaštitama krova, kao što je npr. šljunak. Lagani su i imaju malu visinu. Za ekstenzivni zeleni krov se koriste provjerene biljne skupine koji se mogu nositi s uvjetima na krovnim površinama kao što su sunce, vjetar, suša, itd. Ekstenzivni zeleni krov zahtijeva samo malo održavanje. Jedna do dvije kontrole godišnje su sasvim dovoljne. Ova vrsta zelenog krova je također pogodna i za kose krovove.

Ne zahtijevaju dodatno navodnjavanje.

Ugradbena visina je 10-20 cm

Težina: 50-150 kg/m²