IZVOĐENJE IZOLATERSKIH RADOVA I ZELENIH KROVOVA

Izvođenja hidro i termoizolaterskih radova na ravnim krovovima, terasama i balkonima, kupaonicama, podrumima i temeljima. Predstavništvo tvrtke CCM Europe iz Njemačke za ugradnju i distribuciju EPDM hidroizolacijskih traka RESITRIX. Izvođenje izolacija sa bitumenskim trakama, TPO i PVC folijama, polimercementima i drugim specijalnim hidroizolacijskim materijalima.

Zašto EPDM?

“Etilen propilen dien monomer” ili skraćeno EPDM vrsta je sintetičke gume koja ima širok spektar primjene. Materijal je vrlo otporan na ekstremne vremenske uvjete i na starenje pa je i pogodan za izradu hidroizolacijskih membrana.

Cedrus izolacije d.o.o. zastupnik je američke tvrtke Carlisle Construction Materials čija je proizvodnja smještena u Njemačkoj, a jedan je od najvećih svjetskih proizvođača hidroizolacijskih materijala na bazi EPDM-a.

RESITRIX proizvodi koje na hrvatskom tržištu ugrađujemo već više od 2 desetljeća imaju životni vijek duži od 50 godina, a pokazali su se kao jedan od najboljih i najtrajnijih materijala za hidroizolaciju krovova koji su danas na tržištu.

Gornji sloj RESITRIX-a sastoji se od gume armirane sa staklenom tkaninom, a donji sloj od SBS modificiranog bitumena.  Prednost ovakve hidroizolacijske membrane je visoka izdržljivost i otpornost na vremenske uvjete i mehanička djelovanja, UV stabilnost i trajnost. Traka se zavaruje jedna za drugu pomoću fena na vrući zrak, a zavarivanje je moguće na gotovo sve vrste građevinskih materijala (beton, drvo, cigla, lim, OSB ploče …).