Cedrus izolacije

Gumeni zaštitni jastučić SBR 200×200

CIJENA:

0,91 1,54 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: SBR200/3, SBR200/8

Debljina: 3 mm ili 8 mm

Namjena:  STANDARD, SPIRAL serija + podmetači 10,15,16 mm, akustična izolacija, ublažavanje udaraca između podmetača i podloge

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode podmetača za pločice i drveni decking.

20 People watching this product now!

Gumena zaštitni jastučić SBR 200×200 mm koristi se kao zaštita podloge ispod podmetača. Ugradnja zaštitnog jastučića preporuča se kod ugradnje svih podmetača, a pogotovo kod keramike/betona. Služi kao akustična izolacija i kako bi apsorbirala udarce između podmetača i površine na koju se stavlja.

  • Kompatibilni modeli: Podmetači iz STANDARD i SPIRAL serije, te podmetači bez regulacije visine DDP010, DDP015 i DDP016
  • Debljina : 3 mm ili 8 mm – dodatna visina na postojeći podmetač

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više ili nas izravno kontaktirati: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Brend

DDGroup

Debljina

3 mm, 8 mm