Cedrus izolacije

Podmetač 16 mm

CIJENA:

0,91 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DDP016

Visina: 16 mm

Namjena: Podmetači pogodni za travu/pijesak/šljunak

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz podmetača za pločice.

13 People watching this product now!

Podmetač visine 16 mm, idealan za montažu keramičkih i betonskih pločica direktno na površine poput pijeska, trave ili šljunka.

Moguće je ugraditi podmetače od 8,10,15 i 16 mm jedan na drugi, uz ograničenje od maksimalno 3 podmetača položenih jedan na drugog.

Kod ugradnje moguće je fiksirati podmetač za površinu kroz rupe na bazi.

Ako postoji potreba za većim fugama moguće je na pločicu ugraditi razmaknicu za fugu od 5 mm.

Dodatna visina može se postići sa gumenim zaštitnim jastučićem SBR 200×200 visine 3 ili 8 mm ili gumenom podloškom SH175 visine 1,5 mm.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.