Cedrus izolacije

Univerzalna ploča za vertikalnu ugradnju betonskih/keramičkih ploča

CIJENA:

3,65 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DDPCP

Visina: 7 mm

Namjena: Za vertikalnu ugradnju pločica uz rub terase

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz podmetača za pločice.

19 People watching this product now!

Univerzalna ploča za vertikalnu ugradnju pločica uz rub terase na postojeći podmetač. Kompatibilna sa STANDARD, MAX i SPIRAL serijom podmetača.

2 načina ugradnje:

  • Mehaničko pričvršćenje (s vidljivim elementima ugradnje)
  • Pomoću ljepila (potrebno zalijepiti i horizontalnu ploču)

Za montažu potrebno je naručiti po 2 komada univerzalne ploče za vertikalnu ugradnju po podmetaču. Svaka ploča dolazi uz “čep” za dodatno učvršćenje kod SPIRAL serije, te gornji klip za ugradnju koji onemogućuje micanje horizontalno montiranih pločica.

Preporuka:

Kod montaže se preporuča spajanje elementa podmetača i ploča za vertikalnu ugradnju pomoću adekvatnog ljepila.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.