Cedrus izolacije

SPIRAL serija – Podmetač 10-90/210 mm

CIJENA:

1,74 2,94 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Visina podešavanja: Od 10 mm do 90 mm

Širina fuge: 3 mm – keramika

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz SPIRAL serije podesivih podmetača za pločice.

 

 

13 People watching this product now!

SPIRAL serija podesivih podmetača osmišljena je za projekte gdje nije potrebna velika visina podmetača. U usporedbi s ostalim podmetačima ova serija pruža mogućnost podešavanja visine na principu klinova/stuba. Interval između svakog klina iznosi 1 mm što omogućuje preciznu ugradnju.

Svaka kutija podmetača serije SPIRAL za keramiku/beton sadrži križne (D3) nastavke sa fugom od 3 mm. Iste je moguće naručiti u verziji s fugama od 5 mm.

Svaka kutija podmetača za drvo/WPC sadrži nastavke za pričvršćenje podkonstrukcije.

SPIRAL serija podmetača dolazi u 5 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 10 do 90 mm. Ako je potrebna veća visina moguće je ugraditi do dva produžetka od 60 mm, čime se može postići visina od 210 mm.

Kod kupnje proizvoda birate podmetače za pločice ili podmetače za drveni decking. Podmetač je isti kod oba proizvoda, razlikuje se samo nastavak.

Za ugradnju keramičkih/betonskih pločica uz rub zida poželjno je ugraditi distancer za zid kako bi se poboljšala stabilnost rubnih pločica.

Za ugradnju podmetača na površine s većim nagibom pogledajte našu ponudu samonivelirajućih glava za nagibe do čak 6% koje su kompatibilne sa serijom SPIRAL i MAX.

Za ugradnju vertikale s pločicama pogledajte našu ponudu spojnica za ugradnju prednjih ploča.

Preporuka:

Kod ugradnje pločica sa podmetačima serije SPIRAL preporuča se ugradnja gumene podloške SH 145 (1,5 mm) koja djeluje kao akustična/šok membrana između pločica i podmetača te ugradnja gumenih SBR podložaka (3 ili 8 mm) kao zaštita hidroizolacije.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o SPIRAL seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Visina podmetača

10-17 mm za pločice, 17-30 mm za pločice, 30-50 mm za pločice, 50-70 mm za pločice, 70-90 mm za pločice, 10-17 mm za drveni decking, 17-30 mm za drveni decking, 30-50 mm za drveni decking, 50-70 mm za drveni decking, 70-90 mm za drveni decking