Cedrus izolacije

Gumena podloška SH100 – STANDARD serija

CIJENA:

0,28 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: SH100

Debljina: 1,5 mm

Namjena: akustična izolacija, ublažanje udaraca između podmetača i pločica

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz STANDARD serije podesivih podmetača za pločice.

15 People watching this product now!

STANDARD serija podmetača dolazi u 4 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 30-220 mm.

Gumena podloška SH 100 koristi se kao dodatak te se kombinira s našom STANDARD serijom podmetača te za podmetače bez regulacije visine od 8 mm. Ugradnja podložaka preporuča se kod ugradnje svih podmetača, a pogotovo kod keramike/betona. Služi kao akustična izolacija i kako bi absorbirala udarce između pločica i podmetača

  • Debljina : 1,5 mm – dodatna visina na postojeći podmetač

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o STANDARD seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Brend

DDGroup