Cedrus izolacije

STANDARD serija – Podmetač 30-220/420 mm

CIJENA:

2,58 4,10 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Visina podešavanja: Od 30 mm do 220 mm

Širina fuge: 3 mm – keramika

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz STANDARD serije podesivih podmetača za pločice.

17 People watching this product now!

STANDARD serija podesivih podmetača dizajnirana je s fokusom na funkcionalnost i jednostavnost ugradnje. Zahvaljujući preciznom mehanizmu podešavanja, ovi podmetači omogućuju brzo i precizno podešavanje visine terase. To vam omogućuje postizanje izvanredno ravne površine bez nepotrebnih napora.

Svaka kutija podmetača serije STANDARD za keramiku/beton sadrži križne (K3) i ravne (L3) nastavke sa fugom od 3 mm. Iste je moguće naručiti u verziji s fugama od 5 mm.

Svaka kutija podmetača za drvo/WPC sadrži nastavke za pričvršćenje podkonstrukcije.

STANDARD serija podmetača dolazi u 4 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 30-220 mm. Ako je potrebna veća visina moguće je ugraditi do dva produžetka od 100 mm, čime se može postići visina od 420 mm.

Kod kupnje proizvoda birate podmetače za pločice ili podmetače za drveni decking. Podmetač je isti kod oba proizvoda, razlikuje se samo nastavak.

Za ugradnju keramičkih/betonskih pločica uz rub zida poželjno je ugraditi distancer za zid kako bi se poboljšala stabilnost rubnih pločica.

Za ugradnju podmetača na površine s većim nagibom pogledajte našu ponudu samonivelirajućih glava za nagibe do čak 7%.

Za ugradnju vertikale s pločicama pogledajte našu ponudu spojnica za ugradnju prednjih ploča.

Preporuka:

Kod ugradnje pločica sa podmetačima serije STANDARD preporuča se ugradnja gumene podloške SH 100 (1,5 mm) koja djeluje kao akustična/šok membrana između pločica i podmetača te ugradnja gumenih SBR podložaka (3 ili 8 mm) kao zaštita hidroizolacije.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o STANDARD seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Visina podmetača

30-45 mm za pločice, 45-70 mm za pločice, 70-120 mm za pločice, 120-220 mm za pločice, 30-45 mm za drveni decking, 45-70 mm za drveni decking, 70-120 mm za drveni decking, 120-220 mm za drveni decking