Cedrus izolacije

Produžetak 100 mm DS100 – STANDARD serija

CIJENA:

2,12 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DS100

Visina: 100 mm

Maksimalna visina:  200 mm (2 kom)

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz STANDARD serije podesivih podmetača za pločice.

15 People watching this product now!

STANDARD serija podmetača dolazi u 4 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 30-220 mm.

Produžetak od 100 mm koristi se kao dodatak te se kombinira s našom STANDARD serijom podmetača kako bi se postigla veća visina i pružila fleksibilnost u kreiranju stabilnih i sigurnih površina.

  • Maksimalna visina: Produžetak od 100 mm omogućuje vam dodatnih 100 mm visine na STANDARD seriji podmetača, što znači da možete postići ukupnu visinu do 420 mm uz kombinaciju dvaju produžetaka (220 mm + 2 x 100 mm)
  • Jednostavnost: Produžetak se jednostavno postavlja na već instaliran STANDARD podmetač. Moguće je kombinirati najviše 2 produžetka na jedan podmetač kako biste prilagodili visinu prema Vašim potrebama.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o STANDARD seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Brend

DDGroup

 

Povezani proizvodi

Podmetač 10-15 mm

0,48 0,56 

Podmetač 16 mm

0,91