Cedrus izolacije

Podmetač 10-15 mm

CIJENA:

0,48 0,56 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DDP010, DDP015

Visina: 10 i 15 mm

Namjena: Podmetači pogodni za travu/pijesak/šljunak

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz podmetača za pločice.

21 People watching this product now!

Podmetač visine 10 i 15 mm, idealni za montažu keramičkih i betonskih pločica direktno na površine poput pijeska, trave ili šljunka.

Moguće je ugraditi podmetače od 8,10,15 i 16 mm jedan na drugi, uz ograničenje od maksimalno 3 podmetača položenih jedan na drugog.

Kod ugradnje moguće je fiksirati podmetač za površinu kroz rupe na bazi, a također je moguće fiksirati pločicu za podmetač pomoću adekvatnog ljepila.

Ako postoji potreba za većim fugama moguće je na pločicu ugraditi razmaknicu za fugu od 5 mm.

Dodatna visina može se postići sa gumenim zaštitnim jastučićem SBR 200×200 visine 3 ili 8 mm ili gumenom podloškom SH145 visine 1,5 mm koja služi i kao zvučna izolacija između ploče i podmetača

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Veličina

10 mm, 15 mm