Cedrus izolacije

Odstojna kopča

CIJENA:

1,99 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DDPWAP

Debljina: 2,5 mm

Namjena: distancer za ugradnju ploča uz zid

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode podmetača za pločice i drveni decking.

16 People watching this product now!

Odstojna kopča služi kao dodatak na podmetač za rub terase uz zid. Služi kako bi se osigurala stabilnost ploča ugrađenih uz zid, kako bi se omogućila pravilna odvodnja sa terase bez močenja vertikale te kako bi se spriječile štete na zidu od mehaničkog habanja.

  • Debljina : 2,5 mm – dodatna visina na postojeći podmetač
  • Kompatibilni modeli: STANDARD, SPIRAL i MAX serija podmetača

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.