Cedrus izolacije

Samonivelirajuća glava 7% LE – STANDARD serija

CIJENA:

1,16 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: LE

Visina: 16 mm

Nagib površine: do 7%

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz STANDARD serije podesivih podmetača za pločice.

15 People watching this product now!

STANDARD serija podmetača dolazi u 4 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 30-220 mm.

Samonivelirajuća glava za padove do 7% koristi se kao dodatak te se kombinira s našom STANDARD serijom podmetača kako bi se izravnale hodne površine kod većih nagiba.

  • Visina glave: 16 mm – dodatna visina na postojeći podmetač
  • Montaža: brza i jednostavna, samonivelirajuća glava sjeda na gornji dio podmetača

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o STANDARD seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Brend

DDGroup