Odstojna kopča 1,99 
Vrati se na artikle
Resitrix MB 381,92 

Cedrus izolacije

Produžetak 60 mm DS60 – SPIRAL serija

CIJENA:

1,74 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DS60

Visina: 60 mm

Maksimalna visina:  120 mm (2 kom)

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz SPIRAL serije podesivih podmetača za pločice.

11 People watching this product now!

Produžetak od 60 mm koristi se kao dodatak te se kombinira s našom SPIRAL serijom podmetača kako bi se postigla veća visina i pružila fleksibilnost u kreiranju stabilnih i sigurnih površina.

  • Maksimalna visina: Produžetak od 60 mm omogućuje vam dodatnih 60 mm visine na SPIRAL seriji podmetača, što znači da možete postići ukupnu visinu do 210 mm uz kombinaciju dvaju produžetaka (90 mm + 2 x 60 mm)
  • Jednostavnost: Produžetak se jednostavno postavlja na već instaliran SPIRAL podmetač. Moguće je kombinirati najviše 2 produžetka na jedan podmetač kako biste prilagodili visinu prema Vašim potrebama.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o SPIRAL seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Brend

DDGroup

 

 

Povezani proizvodi

Podmetač 16 mm

0,91