Cedrus izolacije

ALU serija – Podmetač 40-200 mm

CIJENA:

8,72 11,63 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Visina podešavanja: Od 40 mm do 200 mm

Namjena: Aluminijski podmetači, klasa A1 (nezapaljivi materijali)

Širina fuge3 mm

Način podešavanja:  viličasti ključ

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz ALU serije podesivih podmetača za pločice.

16 People watching this product now!

ALU serija podesivih samonivelirajućih podmetača dizajnirana je za projekte gdje je potrebna visoka razina vatrootpornosti. Ova serija podmetača ulazi u razred negorivih materijala te je klasificirana oznakom A1, zbog čega je pogodna kod komercijalnih i rezidencijalnih projekata. Za podešavanje visina zateže se matica pomoći viličastog ključa.

ALU serija podmetača predstavlja vrhunac sigurnosti i stabilnosti za terase. Dolazi u 9 različitih visina od 40 mm do 200 mm te ima samonivelirajuću glavu koja može izravnati padove do čak 6%.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o ALU seriji podesivih podmetača za pločice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

 

Visina podmetača

40-50 mm, 50-60mm, 60-75 mm, 75-95 mm, 90-115 mm, 110-135 mm, 130-155 mm, 150-175 mm, 170-200 mm