Cedrus izolacije

RAPTOR serija – Podmetač 15-125/245 mm

CIJENA:

0,93 2,27 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Visina podešavanja: Od 15 mm do 125 mm

Namjena: Podmetači isključivo za ugradnju drvenih terasa

Nosivost:  do 1000 kg

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode iz RAPTOR serije podesivih podmetača za drveni decking.

11 People watching this product now!

RAPTOR serija podesivih podmetača dizajnirana je isključivo za postavljanje drvenih terasa. Ova serija podmetača, uz SPIRAL seriju koristi sustav klinova/stepenica za podešavanje visine. Izuzetno stabilni, jednostavni, imaju mogućnost dodatnog učvršćenja za podlogu te se mogu vijcima fiksirati na određenoj visini.

RAPTOR serija podmetača dolazi u 4 različita modela koji pokrivaju visinske razlike od 15 do 125 mm. Ako je potrebna veća visina moguće je kupiti produžetak od 30 mm te naknadno dogovoriti narudžbu većih baza podmetača čime se može postići visina do 245 mm.

Uz ovu seriju moguće je naručiti posebno gornje i donje dijelove podmetača ovisno o Vašoj potrebi.

Za ugradnju podmetača na površine s većim nagibom pogledajte našu ponudu korektora nagiba 0-7%.

Preporuka:

Kod ugradnje pločica sa podmetačima serije RAPTOR preporuča se ugradnja gumene zaštitne podloške SBR 170×170 mm (3 mm debljine) kao zaštita hidroizolacije, zaštitne ploče za podmetač te zaštitne ploče za podmetače sa dodatnom akustičnom membranom između poda i podmetača.

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija o RAPTOR seriji podesivih podmetača za drveni decking, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.

Visina podmetača

S 15-35 mm, M 35-65 mm, L 65-95 mm, XL 95-125 mm