Cedrus izolacije

Spojnica za ugradnju vertikalne ploče, gornji dio (MAX serija)

CIJENA:

4,62 

U cijenu je uključen PDV. Besplatna dostava!

JM: kom

Šifra: DDPEDUMAX

Debljina: 0,7 mm

Namjena: gornji nastavak za ugradnju vertikalnih ploča iz MAX serije

Besplatna dostava: Da bismo vam olakšali kupnju, nudimo besplatnu dostavu za sve proizvode podmetača za pločice i drveni decking.

17 People watching this product now!

Spojnica za ugradnju vertikalne bočne ploče- gornji dio, koristi se kao dodatak te se kombinira s našom MAX serijom podmetača. Ugradnja spojnice za vertikalne ploče koristi se za izradu ruba terase sa donjim elementom kojeg možete potražiti na našem webshopu u kategoriji Dodatna oprema.

  • Debljina : 0,7 mm – dodatna visina na postojeći podmetač

Besplatno savjetovanje: Važno nam je da dobijete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga, nudimo besplatno savjetovanje za odabir i ugradnju podmetača. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli najbolje rješenje za vašu terasu. Također, pomoći ćemo vam izračunati broj i vrstu podmetača ovisno o vašem zahtjevu.

Ako želite saznati više: Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate više informacija slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je uvijek spreman odgovoriti na vaše upite i osigurati da dobijete najbolje rješenje za vaš projekt. Za više informacija o različitim vrstama podmetača, njihovoj uporabi i prednostima, pročitajte naš vodič za odabir podmetača ili nas izravno kontaktirajte.